Utánvét

Átvételkor győződjön meg róla, hogy az áru csomagolása sértetlen!  Amennyiben nem ezt tapasztalja, jelezze a futárszolgálat alkalmazottjának, illetve keresse fel ügyfélszolgálatunkat! A fuvarlevélen a Honey Toys Kft.  által megadott utánvét összeget a kézbesítéskor az MPL futár átvételi elismervény ellenében készpénzben, Forintban beszedi a csomag átadásakor. Kérjük, mindenképpen ellenőrizze, hogy a számlán szereplő összeg megegyezik-e az utánvét összegével.

 

Átutalás

A megrendelt termék vételárát előre utalással is ki lehet egyenlíteni. Ebben az esetben a megrendeléskor kérjük az átutalásos fizetési módot választani. Az átutalást ajándékozás esetén is ajánljuk, a számlát Ön kapja, az árut pedig az a személy, akit Ön megjelöl címzettként. A megrendelt terméket a jóváírást követően tudjuk kiszállítani, a szállításról minden esetben cégünk e-mail-ben tájékoztatást küld! Az átutalás netbankból történő átutalást jelent, pénztári befizetés esetén keresse fel ügyfélszolgálatunkat!

A Honey Toys webáruházban történő vásárlást követően a rendszerünk egy automatikus e-mail-t küld a regisztrációkor megadott e-mail címre a vásárlásról. Ezt követően az utalásig kérjük, várja meg ügyfélszolgálatunk jelentkezését a megrendelés teljesítésével kapcsolatban. Ügyfélszolgálatunk e-mail-ben felveszi Önnel a kapcsolatot a megrendelés teljesítése és a helyes utalás kapcsán.

 

Előre utalás esetén a következő bankszámlaszámra kell utalni a megrendelés vételárát:

10701214-68308755-51100005 

 

Kedvezményezett neve:

Honey Toys Kft.,

Azonosító: az automatikus visszaigazolásban kapott azonosító utolsó 4 számjegye.

 

Az átutalási tranzakciót abban az esetben indítsa el, amennyiben cégünk ügyfélszolgálata szöveges visszaigazolást küld, hogy a megrendelt terméket, termékeket biztosan szállítani tudja!

A Honey Toys (jatek-toys.hu) játékáruházban szereplő árak Bruttó árak és forintban értendőek.